Volledig scherm

De Schrijverij geeft introductie op workshop Luisteren naar je pen in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Truus van Keulen van De Schrijverij geeft zaterdag 17 september een introductie op de workshop Luisteren naar je pen in Biddinghuizen.

Het zijn oefeningen die een goed beeld van de cursus creatief dagboekschrijven geven. Luisteren naar je pen is een initiatief van oprichter Christine de Vries die de introductie op 17 september landelijk aanbiedt. In Biddinghuizen is de introductie van 10.00 tot 12.00 uur aan Het Erf 92. Kosten zijn 15 euro voor de introductie. Aanmelden is noodzakelijk via deschrijverij@solcon.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.