Volledig scherm

‘De slimste Luttenberger’ nieuw onderdeel Luttenbergs Feest

LUTTENBERG - Wie wordt de slimste Luttenberger? Dat is de prangende vraag die donderdagavond 18 augustus in de feesttent in Luttenberg wordt beantwoord.

‘De slimste Luttenberger’, een quiz met een knipoog naar het tv-programma ‘De slimste mens’, is namelijk het nieuwste onderdeel van het Luttenbergse Feest dat duurt van 18 tot en met 21 augustus. De quiz begint om 21.00 uur, gaat over Luttenberg en heeft een verschillende rondes genaamd: de glossy, muziek, sport, bier en tsja, euhhh…. Daarnaast is er nog een puzzelronde. Er hebben zich inmiddels al 150 deelnemers aangemeld, verdeeld over zo’n 20 teams. De inschrijving staat nog open en is helemaal gratis. Aanmelden via www.luttenbergsfeest.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.