Volledig scherm
De expositie met werk van deelnemers aan de teken- en schildercursus is in het Hervormd Verenigingsgebouw. © Lydie Knol

Deelnemers aan teken- en schildercursus in Wilsum laten werk zien tijdens Oranjefeest

WILSUM - Deelnemers aan de cursus tekenen en schilderen van Anneke Compagne in Wilsum laten donderdag 25 augustus tijdens het Oranjefeest in het dorp zien wat zij het afgelopen seizoen gemaakt hebben.​

at gebeurt van 14.00 tot 21.00 uur met een expositie in het Hervormd Verenigingsgebouw aan de Westenbergstraat 1. Ook is er werk van schilder Jan van Driel en keramiste Lydie Knol te zien. De cursus tekenen en schilderen start weer op 26 oktober met achttien lessen op woensdagmiddag vanaf 14.00 uur in MFC De Toekomst in Wilsum. Meer informatie bij Anneke Compagne via info@ancompagne.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.