Volledig scherm

Deelnemers gezocht voor touwtrekken in Elspeet

ELSPEET - De Vereniging Elspeetse Feesten is voor de touwtrekwedstrijd tijdens het zomerfeest nog op zoek naar deelnemers.

Vriendengroepen, collega's, sportteams en families worden uitgenodigd om deel te nemen aan de wedstrijd. De organisatie zoekt minimaal tien teams. Bij voldoende deelname staat er een mooie prijzenpot klaar. Een team bestaat uit minimaal zes en maximaal acht personen. Opgeven kan in de maand juni via www.elspeetsefeesten.nl. Het zomerfeest wordt zaterdag 9 juli gehouden in een weiland aan de Maatweg.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.