Volledig scherm
Def Americans © Madeleine Sars

Def Americans brengt ode aan Johnny Cash in Hedon Zwolle

ZWOLLE - Def Americans brengt vrijdag 9 september een ode aan Johnny Cash in poppodium Hedon aan de Burgemeester Drijbersingel 7 in Zwolle.

Zij weten de swing, sfeer en rebellie van een optreden van de legendarische Amerikaanse countryzanger verbluffend goed te raken. Def Americans presenteert jaarlijks rond de sterfdatum van de zanger de Johnny Cash Memorial Show. Het optreden in Hedon start om 21.00 uur. Kaarten kosten 16,50 euro en zijn verkrijgbaar via Hedon en bij Plato aan de Klokkensteeg in Zwolle.

Volledig scherm
EPA
Johnny and June sing this hit whilst on Johnny's TV show 'The Johnny Cash Show'. Check out my other Cash videos on my channel!
  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.