Volledig scherm

Delic's Maximale Zomerdagen in Zwolle

ZWOLLE - Muzikant, deejay en producer Delic, ex-Opgezwolle, organiseert vanaf zaterdag 6 augustus drie Maximale Zomerdagen in Zwolle.

De Zomerdagen zijn bedoeld voor mensen die de basistechniek van muziekmaken onder de knie hebben, maar willen doorstoten naar een hoger niveau. Het programma bestaat in totaal uit drie cursusdagen met verschillende thema's. De lessen zijn 6, 7 en 13 augustus en duren van 10.00 tot 14.00 uur. Er kunnen maximaal vijf mensen deelnemen per lesdag. Meer informatie en inschrijven via www.lesvandelic.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.