Volledig scherm

Denk en praat mee over Deventer Havenkwartier

DEVENTER - Voor dromers, denkers en doeners is er vrijdag een bijeenkomst in het Havenkwartier. Onder de noemer Object One Ideeëndouche gaat CODO (Coöperatieve Op- en overslag Deventer en Omstreken) de uitdaging van de gemeente Deventer aan om plannen te maken voor ontwerp, ontwikkeling en realisering van ObjectONE.

De gemeente zoekt vernieuwers, want ook die plek moet bijzonder worden voor wie wil wonen of wonen/werken in het Havenkwartier. Het is een creatief team dat bestaat uit innovatieve ondernemers verbonden aan het Havenkwartier. CODO nodigt belangstellenden uit om hun eigen ideeën voor het nieuwste woonwerkgebouw in het Havenkwartier in Deventer te spuien. De bijeenkomst in Loods570 aan de Oostzeestraat 2 wordt gehouden van 16.00 tot 19.00 uur, meer informatie is verkrijgbaar via de site: www.codo-deventer.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.