Volledig scherm
Jolpop is een muziekfestival met hapjes, drankjes en kinderactiviteiten. © Jolpop

Dertiende editie van muziekfestival Jolpop in Kustwijkpark in Lelystad

LELYSTAD - In het Kustwijkpark in Lelystad is zaterdag 9 juli de dertiende editie van muziekfestival Jolpop.

Jolpop is een laagdrempelig familiefestival waar voornamelijk bands uit Flevoland optreden. Zij laten een divers repertoire horen. Daarnaast is er een Take the Stage-talentwedstrijd wat voor de winnaars kan leiden tot een optreden op Lokaal Kabaal, Utopodium, Artifest of de volgende Jolpop. Ook is er een kinderfestival met diverse attracties, er zijn infostands van lokale organisaties en hapjes en drankjes uit onder meer Amerika en Suriname.
Wethouder Janneke Sparreboom opent het festival om 12.30 uur. Het evenement wordt tot 23.00 uur gehouden naast basisschool De Toermalijn. Dankzij het buurtbudget van de gemeente is Jolpop gratis toegankelijk. Meer informatie staat op www.jolpop.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.