Volledig scherm

Deventer Dagsociëteit introduceert ledenpas

DEVENTER - Burgemeester Andries Heidema introduceert op vrijdag 18 november de ledenpas van De Deventer Dagsociëteit (DDD).


Vitale en minder vitale senioren vormen samen DDD. In De Leeuwenkuil aan de Keizerstraat 70 in Deventer zijn zij actief en ontwikkelen activiteiten. Het aantal leden groeit snel. Nieuw is dat leden vanaf 1 januari 2017 een ledenpas ontvangen. Daarmee kunnen zij profiteren van een aantal voordelen. Op de website www.deventerdagsocieteit.nl staan vanaf 18 november alle winkels en bedrijven die meedoen. Dit overzicht wordt wekelijks bijgewerkt omdat steeds meer ondernemers aanhaken. Tijdens de feestelijke bijeenkomst op 18 november, aanvang 16.00 uur, presenteert DDD in De Leeuwenkuil haar activiteiten aan de gasten. Ook alle leden van ANBO Deventer zijn uitgenodigd. In juli van dit jaar is de ANBO afdeling opgeheven, verwacht wordt dat veel leden zullen overstappen naar DDD.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.