Foto van Deventer Foto Kring-lid Daniel Kers
Volledig scherm
Foto van Deventer Foto Kring-lid Daniel Kers © Daniel Kers

Deventer Foto Kring exposeert in Lebuïnuskerk

DEVENTER - Vijftig leden van de Deventer Foto Kring exposeren van woensdag 20 juli tot en met 5 augustus hun mooiste werk van het afgelopen jaar in de Lebuïnuskerk.


De amateurfotografen werkten aan de hand van de thema’s Mens in beeld, Natuur en landschap, Architectuur/stadsbeelden en Vrije Expressie. Een jury beoordeelt de foto’s per categorie en ook wordt er een overall winnende foto gekozen. Ook het publiek kan stemmen op een foto die volgens hen de publieksprijs verdient. Een afdruk van de foto met de meeste publieksstemmen wordt verloot onder de stemmers.

Tijdens de feestelijke opening van de expositie op dinsdag 19 juli om 19.00 uur wordt de uitslag van de jury bekend gemaakt.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: