Foto van Deventer Foto Kring-lid Daniel Kers
Volledig scherm
Foto van Deventer Foto Kring-lid Daniel Kers © Daniel Kers

Deventer Foto Kring exposeert in Lebuïnuskerk

DEVENTER - Vijftig leden van de Deventer Foto Kring exposeren van woensdag 20 juli tot en met 5 augustus hun mooiste werk van het afgelopen jaar in de Lebuïnuskerk.


De amateurfotografen werkten aan de hand van de thema’s Mens in beeld, Natuur en landschap, Architectuur/stadsbeelden en Vrije Expressie. Een jury beoordeelt de foto’s per categorie en ook wordt er een overall winnende foto gekozen. Ook het publiek kan stemmen op een foto die volgens hen de publieksprijs verdient. Een afdruk van de foto met de meeste publieksstemmen wordt verloot onder de stemmers.

Tijdens de feestelijke opening van de expositie op dinsdag 19 juli om 19.00 uur wordt de uitslag van de jury bekend gemaakt.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.