Volledig scherm

Deventer, Holten en Voorst in Bib Gourmand

DEVENTER/VOORST/HOLTEN - Twee restaurants in de Deventer binnenstad zijn maandag wederom opgenomen in de Bib Gourmand Benelux 2017 van Michelin.

Het betreft restaurant Bouwkunde aan het Klooster en restaurant 't Arsenaal aan de Nieuwe Markt. In dit boekje dat jaarlijks wordt uitgegeven staan 313 door Michelin gekeurde zaken die een volledig menu van kwaliteit voor maximaal 37 euro aanbieden. In Voorst ontving restaurant Intens in Hotel Thermen Bussloo voor het tweede achtereenvolgende jaar een vermelding in de Bib Gourmand en ook restaurant Hoog Holten in Holten wist weer een plek in het boekje te bemachtigen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.