Volledig scherm

Dialoog over delen

DEVENTER - Even naar de wereld kijken door andermans ogen, dat gebeurt bij mensen die deelnemen aan de dialoog over ‘delen’ in het Etty Hillesum Centrum zondag 11 december.

Bij een dialoog gaat om naar elkaar te luisteren en elkaars bijdrage te waarderen. Het gaat er niet om ‘gelijk’ te krijgen of het eens te worden, maar om kennis te maken met de ervaringen, dromen, ideeën en het perspectief van anderen.

Van 10.00 tot 12.00 uur aan de Roggestraat 3. Opgeven vóór 8 december via administratie@ettyhillesumcentrum.nl of 0570-641003. Kosten 5 euro.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.