Volledig scherm

Dineren met livemuziek

BRUMMEN - Bij restaurant De Vroolijke Frans kunnen belangstellenden van 1 juli t/m 12 augustus iedere vrijdagavond dineren onder het genot van livemuziek.

Tijdens de diners treden drie verschillende formaties op met easy listening muziek. Op 1, 8 en 15 juli zorgt CyRo voor de muzikale klanken. CyRo is een akoestisch trio en speelt zowel covers als eigen muziek. Op 22 en 29 juli is het de beurt aan Flower to the People. Dit duo heeft een unieke muziekstijl met invloeden uit de jazz, latin, folk, blues, pop en klassiek. Op 5 en 12 augustus treedt Accoustic Affair op. Dit muzikale duo speelt hits uit alle stijlen en van alle tijden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.