Volledig scherm

Diorama's op perron Gorssel

GORSSEL - Henk Hietbrink heeft op het perron van het tramstation in Gorssel uit eigen collectie een aantal diorama’s opgesteld met als onderwerp de natuur in onze omgeving. Er is een prijsvraag aan de expositie verbonden.


Welke vogels en zoogdieren zijn er afgebeeld? Het tramstation is in de maand juli gesloten is maar dankzij de glazen omhulling zijn de diorama’s toch goed te zien. Oplossingen kunnen in de brievenbus van het station gedeponeerd worden of gemaild worden naar: info@deelfmarken.nl. Na de zomervakantie wordt de bekend gemaakt.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.