Volledig scherm

Discoavond met de Sökkestoppers

HEINO - Carnavalsvereniging de Sökkestoppers werkt vrijdag 15 juli mee aan de discoavond in Zwembad de Tippe aan de Brinkweg 11.

Van 19.00 tot 21.00 uur klinkt er in het zwembad discomuziek van DJ Pascal en is er in en om het zwembad allerlei vertier. Jeugd Prinses Corné en Prins Marcel I en hun adjudanten en gevolg geven acte de présence en zwemmen een aantal baantjes mee.

De Sökkestoppers dragen graag hun steentje bij aan het zwembad en draaide vorige maand een week als vrijwilligers achter de kassa en in de kiosk.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.