Volledig scherm

Districtkampioenschappen menwedstrijden

HEETEN - De menvereniging ‘Het Aangespannen Paard’ houdt zaterdag 23 juli onder leiding van de KNHS samengestelde menwedstrijden voor de districtkampioenschappen Oost.

Inzet is de selectie voor het Nederlands kampioenschap. De wedstrijden voor meerspanpaarden en pony’s zou eerder in Kootwijkerbroek plaats vinden. Maar de terreinen daar zijn vanwege de overvloedige regenval te nat. Op de onderdelen dressuur en vaardigheidsproef doen meer dan 60 één- en tweespan pony’s mee. De start is om 8.30 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.