Volledig scherm

Dorpsstichting in Biddinghuizen zoekt begeleiders voor Huttenfeest

BIDDINGHUIZEN - Stichting De IJsvogel in Biddinghuizen zoekt naar begeleiders voor het Huttenfeest die van maandag 15 tot met woensdag 17 augustus in het dorp gehouden wordt.

Begeleiders worden ingezet om kinderen te helpen met de bouw van de hutten die in drie dagen tijd worden opgebouwd. Het Huttenfeest in Biddinghuizen is al jaren een groot succes. Hoe meer begeleiders zich aanmelden, hoe meer kinderen kunnen meedoen aan het evenement, laat De IJsvogel weten. Aanmelden als vrijwilliger kan via info@ijsvogel.net.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.