Volledig scherm

DOS’46 kansloos bij KZ

KOOG AAN DE ZAAN - De eerste uitwedstrijd van DOS’46 in de Korfballeague is uitgedraaid op een kansloze missie. Coach Daniël Hulzebosch zag zijn ploeg zaterdag verliezen bij KZ (32-27).

Het achttal uit Nijeveen was bij rust (16-9) al bijna uitgeteld. De marge schommelde in de tweede helft constant tussen vijf en acht doelpunten, met een duidelijke eindstand als gevolg.

DOS’46 krijgt in twee thuiswedstrijden de kans om zich te herstellen, in De Eendracht komen TOP (zaterdag) en DVO (dinsdag 6 december) op bezoek.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.