Volledig scherm

Dromenland voor kinderen in Zwolle bij IVN

ZWOLLE - IVN afdeling Zwolle houdt zondag 19 juni Dromenland voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar in Doepark Nooterhof aan de Goertjesweg 1 in Zwolle.

Tijdens deze middag is het Doepark veranderd in een Dromenland, waar de kinderen kennis kunnen maken met het grasvolkje en de ontevreden rups. Daarnaast kan er een bezoek gebracht worden aan de zevend hemel en kunnen kinderen babbelen met dieren. Belangstellende kinderen zijn van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom. Deelname kost 2 euro per kind. Meer informatie op www.ivnzwolle.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.