Volledig scherm

Dwalen in maïsdoolhof bij Dondertman in Holten

HOLTEN - Bij Kinderboerderij Dondertman aan de Meester Bosweg kunnen kinderen vanaf zaterdag 23 juli heerlijk dwalen in een groot maïsdoolhof tegenover de kinderboerderij.

Het doolhof opent om 11:00 uur en blijft gedurende de zomervakantie dagelijks toegankelijk tot 16:00 uur. In het doolhof is een dierenspeurtocht uitgezet, volwassenen kunnen er een letterpuzzel maken. Toegang: 1 euro zónder speurtocht, 1,50 euro mét speurtocht 1,50 euro. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis mee, tot 6 jaar uitsluitend onder begeleiding.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.