De volleyballers van Dynamo vieren een punt.
Volledig scherm
De volleyballers van Dynamo vieren een punt. © archieffoto

Dynamo bekert verder, vrouwen Alterno klaar

APELDOORN - Draisma Dynamo heeft zich zoals enigszins verwacht geplaatst voor de kwartfinales van het nationale bekertoernooi. De Apeldoorners wonnen zaterdagavond in drie sets bij Arbo Rotterdam: 23-25, 24-26, 13-25.

In de volgende ronde wacht Dynamo opnieuw een 'clash' met Abiant/Lycurgus. De Groningers wonnen met 3-0 van Taurus. In de competitie eindigde het treffen tussen de giganten eerder deze maand in 2-3 voor Lycurgus.

De volleybalsters van Coolen-Alterno zijn reeds uitgebekerd. De achtste finale tegen VC Sneek kende een spannend scoreverloop, maar de Apeldoornsen trokken in de vijfde set aan het kortste eind: 21-25, 25-23, 27-25, 18-25 en 13-15. Eerder had Alterno-coach Ali Moghaddasian het bekertoernooi nog 'de kortste weg naar een prijs' genoemd. Door die ambitie kan nu dus een streep.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: