Volledig scherm

E-book spreekuur in bibilotheek Dalfsen

DALFSEN - In de bibliotheek aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen is maandag 4 juli een spreekuur over het gebruik van e-books en apps van de bibliotheek.

Mensen kunnen bij het spreekuur terecht met allerlei vragen over het lenen, downloaden en lezen van boeken op tablet, smartphone of e-reader. Mensen met een tablet kunnen deze meenemen om betere uitleg te krijgen. Het spreekuur is van 15.30 tot 17.00 uur. In augustus is er geen spreekuur in verband met de vakantie. Het volgende spreekuur is maandag 5 september.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.