Het echtpaar Vesters liep een groot deel van het Pieterpad en vertelt er nu voor de allerlaatste keer over.
Volledig scherm
Het echtpaar Vesters liep een groot deel van het Pieterpad en vertelt er nu voor de allerlaatste keer over. © Cor Vesters

Echtpaar Vesters uit Wezep vertelt nog een keer over hun belevenissen op het Pieterpad

WEZEP - Het echtpaar Cor en Willy Vesters uit Wezep vertelt dinsdag 11 oktober nog een keer over hun belevenissen op het Pieterpad van Groningen naar Maastricht.

De twee hebben een groot deel van de wandelroute gelopen en ze hebben hun verhaal al zo'n 120 keer gedaan. De allerlaatste keer is in de Kruiskerk aan de Kerkweg 6 in Wezep waar Cor en Willy ooit hun wandeltocht begonnen. De lezing begint om 19.45 uur. Toegang is gratis. Aanmelden is noodzakelijk via info@vesters-wezep.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.