Het echtpaar Vesters liep een groot deel van het Pieterpad en vertelt er nu voor de allerlaatste keer over.
Volledig scherm
Het echtpaar Vesters liep een groot deel van het Pieterpad en vertelt er nu voor de allerlaatste keer over. © Cor Vesters

Echtpaar Vesters uit Wezep vertelt nog een keer over hun belevenissen op het Pieterpad

WEZEP - Het echtpaar Cor en Willy Vesters uit Wezep vertelt dinsdag 11 oktober nog een keer over hun belevenissen op het Pieterpad van Groningen naar Maastricht.

De twee hebben een groot deel van de wandelroute gelopen en ze hebben hun verhaal al zo'n 120 keer gedaan. De allerlaatste keer is in de Kruiskerk aan de Kerkweg 6 in Wezep waar Cor en Willy ooit hun wandeltocht begonnen. De lezing begint om 19.45 uur. Toegang is gratis. Aanmelden is noodzakelijk via info@vesters-wezep.nl.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: