Volledig scherm

Eerbetoon aan Mario Riebel en sponsorloop van kindcentrum in Steenwijk in regiofilm op RTV SLOS

STEENWIJK - Een eerbetoon aan artiest Mario Riebel en de sponsorloop van Kindcentrum Bernhard in Steenwijk zijn zondag 14 augustus te zien in de regiofilm van Jan Menger op RTV SLOS.

Menger was in juni bij het muzikale eerbetoon aan Mario Riebel met artiesten als de Old Stoners, Sigrid Hof en Wilma Dijksma. De Blokzijliger filmer bracht begin juli een bezoek aan Bernhard waar een obstakelloop voor Vikings voor Spieren werd gehouden. Beide onderwerpen keren terug in de regiofilm die zondag om 20.00 en 22.00 uur te zien is. De beelden komen ook op www.rtvslos.nl te staan.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.