Volledig scherm
Radiopresentatrice Ria van Hien bezoekt deze zomer met Ria@Zomertour de toeristische plekken in Steenwijkerland. © RTV SLOS

Eerste aflevering van ​Ria@Zomertour van RTV SLOS komt vanaf camping in Paasloo

PAASLOO - De eerste aflevering van het radioprogramma Ria@Zomertour wordt vanavond op camping De Eikenhof in Paasloo opgenomen.

Presentatrice Ria van Hien reist deze zomer langs toeristische plekken in Steenwijkerland en zij schuift in Paasloo aan bij de jaarlijkse barbecue op het recreatiekamp. RTV SLOS is vanavond van 17.00 tot 21.00 uur op De Eikenhof. De show in Paasloo is zaterdag 20 augustus van 11.00 tot 13.00 uur te horen bij de lokale omroep.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.