Volledig scherm

Eerste Green Grass Music Festijn

HERXEN - Het eerste Green Grass Festival vol muzikale folkstijlen vindt plaats op zondag 13 november in de boerderij van Waldemar de Vries.

Bluegrass, oldtime Iers en Cajun zijn een paar stijlen die het muzikale lichtfestijn de donkere novembermaand doen oplichten. Naast optredens van de Green Grass Music Band, New Country Ramblers en de Polly Pops vormen enkele leden van andere bands een muzikale combinatie. Het festival is van 13.00 tot 22.00 uur en de toegang is gratis. Zie ook: www.greengrassmusic.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.