Volledig scherm

Eerste inloopzondag Stevenskamp

HEETEN - Onder het motto ‘Er even uit voor een beetje ontspanning op de zondagmiddag’ houdt de activiteitencommissie 55 plus tijdens de wintermaanden voor de eerste keer op de eerste en derde zondag van elke maand een inloopmiddag in het woon-en zorgcentrum Stevenskamp.

Belangstellenden kunnen een kaartje leggen, rummikuppen, mens erger je niet spelen of de sjoelbak gebruiken. Even bijpraten met een kopje koffie is ook mogelijk. De eerste inloopmiddag is op zondag 6 november van 14.00-16.30 uur. Voor vervoer kan eventueel gezorgd worden. Het telefoonnummer is: 0572-381972. Belangstellenden zijn van harte welkom.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.