Volledig scherm

Eerste Internet of Things Hackathon in Zwolle

ZWOLLE - Launchlab houdt zaterdag 26 november samen met The Things Network en Onethinx de Internet of Things Hackathon in Zwolle.

Tijdens deze bijeenkomst geven techneuten, ondernemers en studenten antwoord op vragen en uitdagingen die nieuwe techniek biedt. Een probleem wordt dan 'gehackt'. Deze Zwolse Hackathon duurt een dag, maar is een opstapje naar een driedaagse bijeenkomst die volgend jaar in Zwolle wordt georganiseerd. De Hackathon is van 09.00 tot 21.00 uur. Meer informatie en aanmelden via www.launchlab.nl/hackaton.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.