Wethouder Liesbeth Vos ontvangt het eerste jaarverslag van de Adviesraad Sociaal Domein gemeente Oldebroek uit handen van Reint Scholten.
Volledig scherm
Wethouder Liesbeth Vos ontvangt het eerste jaarverslag van de Adviesraad Sociaal Domein gemeente Oldebroek uit handen van Reint Scholten.

Eerste jaarverslag Adviesraad Sociaal Domein Oldebroek

OLDEBROEK - De Adviesraad Sociaal Domein heeft tijdens de laatste vergadering voor de zomervakantie haar eerste jaarverslag aangeboden aan wethouder Liesbeth Vos.

Het jaarverslag 2015 is een compleet overzicht van alle uitgebrachte adviezen binnen het sociaal domein van de gemeente Oldebroek. Na de zomervakantie wordt het jaarverslag aangeboden aan de raadscommissie samenleving. Het jaarverslag gaat samen met een aanbiedingsbrief, waarin een leeswijzer staat en de oorsprong van deze adviesraad wordt uitgelegd. Wethouder Vos complimenteerde de adviesraad met het resultaat.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.