Volledig scherm
Burgemeester Henk Jan Meijer ontvangt de Lunchwinkel mosterd.

Eerste Lunchwinkel mosterd voor burgemeester en wethouder Zwolle

ZWOLLE - Tijdens een werkbezoek aan Gosker Zorg kregen burgemeester Henk Jan Meijer en wethouder Nelleke Vedelaar de eerste Lunchwinkel mosterd overhandigd.

De mosterd werd overhandigd na de lunch van de burgemeester en wethouder bij de Lunchwinkel aan de Nieuwe Markt. De speciale mosterd is het eerste product in een sociale productenlijn die de Lunchwinkel aan het ontwikkelen is. De Zwolse mosterdmakerij De Wijndragers levert de mosterd aan, waarna deze verder wordt verwerkt in het atelier van Gosker Zorg en uiteindelijk wordt verkocht in de Lunchwinkel.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.