Volledig scherm

Eerste reïncarnatietherapiepraktijk in Kampen opent haar deuren

KAMPEN - De eerste reïncarnatietherapiepraktijk in Kampen, Blueprint Discovery, heeft deze maand haar deuren aan de Kievitstraat 108 geopend.

Blueprint Discovery richt zich op cliënten die klachten ervaren door onverwerkte ervaringen uit vorige levens. Reïncarnatietherapeut Erwin Westendorp, die de praktijk is gestart, laat onverwerkte ervaringen herbeleven om van de klachten af te komen. Wie nieuwsgierig is naar reïncarnatietherapie kan in juni, juli en augustus een sessie met 29 procent korting volgen. Een consult van twee uur kost 100 euro. Meer informatie staat op www.blueprintdiscovery.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.