Eindeloze Heuvelentocht 2016

NIJVERDAL Liefhebbers van meerdaagse wandeltochten in de natuur kunnen van 31 augustus tot en met 2 september hun hart ophalen op de Sallandse Heuvelrug.

Tijdens de themaweken De Paarse Loper wandelt en struint men drie dagen door gebieden waar je normaal niet zo snel zal komen. Dit alles onder begeleiding van een ervaren natuurgids. Boswachters en de schaapherder sluiten zich af en toe bij de groep aan om informatie te geven over natuur ter plaatse. Opgave en voor meer informatie kijk op www.sallandseheuvelrug.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.