Volledig scherm

'Ellington at Night' op Cultuurschip Thor Zwolle

ZWOLLE - Nancy Harms en Jeremy Siskind verzorgen dinsdag 26 juli een extra ingelast StarrJazz-concert op Cultuurschip Thor aan de Pletterstraat 24 in Zwolle.

Zij treden hier op met het programma 'Ellington at Night'. De artiesten zijn korte tijd in Nederland om in Amsterdam en Groningen dit programma te spelen. Als extraatje staan zij op Cultuurschip Thor. Het concert begint om 20.30 uur, inloop vanaf een half uur voor aanvang. De entree bedraagt 15 euro. Kaarten via www.cultuurschipthor.nl. Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.