Volledig scherm

Erben Wennemars onthult nieuwe naam Thuiszorg

NIJVERDAL - Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg bestaat in november 35 jaar.

De stichting viert dit op vrijdagmiddag 4 november met de presentatie ‘Informele zorg is ook Topsport’ door Erben Wennemars. De voormalig langebaanschaatser onthult tevens samen met de wethouders op sportieve wijze de nieuwe naam van de stichting. SVT Ov heeft al langer geconstateerd dat de huidige naam van de stichting de lading niet dekt. De feestelijke bijeenkomst vindt plaats in het ZinIn theater in Nijverdal van 16.00 tot 18.30 uur. Aanmelding hiervoor is noodzakelijk, dit kan via info@vrijwilligethuiszorg.nl of telefoonnummer 0548-638830.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.