Volledig scherm

Eten met andere culturen tijdens Integratiediner in Dalfsen

DALFSEN - Om mensen uit verschillende culturen te verbinden doet de Trefkoele in Dalfsen donderdag 13 oktober mee aan het Nationaal Integratiediner. Duizenden mensen in Nederland doen eveneens mee aan deze zesde editie.


Samen eten verbindt in alle culturen, zo is het idee achter het Integratiediner. De organisatie van de Trefkoele hoopt op mensen die iets uit hun eigen cultuur willen laten zien, zoals zang of dans. Het dragen van klederdracht wordt eveneens aangemoedigd. Wie mee wil eten kan zich aanmelden via horeca@trefkoeleplus.nl of 0529 –432338. Mee-eten is gratis, drankjes zijn niet inbegrepen. Het begint om 18.00 uur.


Enkele vrijwilligers zorgen voor wereldgerechten met een verhaal. Mensen die ook willen helpen met koken kunnen dat aangeven via emily.poppe@trefkoeleplus.nl. Meer informatie op de site.

www.trefkoeleplus.nl/agenda

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.