Volledig scherm

Evenement Spieren voor Spieren in De Brake Nunspeet

NUNSPEET - Stichting Spieren voor Spieren houdt zaterdag 29 oktober een fondsenwervend evenement in De Brake in Nunspeet.

De opbrengst van dit evenement wordt gebruikt om kinderen met een spierziekte beter te kunnen helpen. De Brake is 29 oktober van 20.30 tot 23.45 geopend. Iedereen kan voor 5 euro (vrij) zwemmen, meedoen aan de glijbanenrace, baantjes zwemmen, tegen de stroom in zwemmen, of deelnemen aan een aquasport. De avond wordt om 23.30 uur spetterend afgesloten. De gehele opbrengst komt ten goede aan de actie.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.