Volledig scherm

Evenementenhal Hardenberg trapt nieuw seizoen Crea Weekenden af

HARDENBERG – De creatieve najaarsbeurzen van Evenementenhal worden dit jaar afgetrapt in Hardenberg. Crea Weekend Najaar vindt plaats op 30 september, 1 en 2 oktober.

Bij Crea Weekend Najaar kunnen exposanten onder meer hun (3D-)kaarten, wol, sieraden en kralen, taart en cupcake, handwerken, stoffen, keramiek en originele geschenken presenteren en verkopen aan duizenden bezoekers. Die kunnen gezellig shoppen op creatief hobbygebied, inspiratie opdoen, advies vragen en diverse workshops volgen. Exposanten kunnen zich opgeven via de website. De edities in Venray en Gorinchem volgen elkaar halverwege oktober op.

www.evenementenhal.nl/crea.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.