Volledig scherm

Excursie Landgoed ‘Den Alerdinck’

LAAG ZUTHEM - Belangstellenden die een kijkje binnen de poorten van landgoed Den Alerdinck willen nemen kunnen woensdag 10 augustus mee op excursie.

Tijdens deze rondtoer wordt aandacht besteed aan natuur, cultuur en de historie van het landgoed. In de sfeervolle tuin staan bijzondere bomen, waaronder een ginkgo. De start van de excursie is om 13.30 uur op de hoek Zuthemerweg/Alerdinckweg. Adres: landgoed Den Alerdinck, Den Alerdinckweg 1. De kosten bedragen 4 euro. Opgave via tel 0572-391955 of via mail h.nijmeijer@online.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.