Volledig scherm

Excursie Landgoed ‘Het Rozendael’

HEINO - Wie graag een kijkje wil nemen in de tuinen rond landgoed ‘Het Rozendael’ kan woensdag 13 juli mee op excursie met natuurgids Agnes Neimeijer.

De tuinen zijn normaal niet toegankelijk, maar voor deze wandelingen stelt de familie Van Ittersum het landgoed speciaal open. De sfeer in de tuinen is bijzonder door oude bomen, een kruiden- en groentetuin, een ezelweide en de siertuin met borders. De start van de excursie is om 9.30 uur bij Het Rozendael, Rozendaelseweg 3. Deelname bedraagt 4 euro. Opgave via tel 0572-391955 of via e-mail h.nijmeijer@online.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.