Volledig scherm

Excursie Landschap Overijssel in Beerze

BEERZE - Landschap Overijssel verzorgt dinsdagavond 23 augustus een excursie in de serie 'Op stap' in natuurgebied Beerze.

Onder leiding van natuurgids Bram Jongsma maken de deelnemers een wandeling van ongeveer 2,5 uur. De excursie start om 19.00 uur bij de parkeerplaats bij de oprijlaan van landgoed Beerze aan de Beerzerpoort. De kosten voor deelname bedragen 3 euro per volwassene en 1,50 euro per kind. Donateurs van Landschap Overijssel of één van de andere landschappen kunnen op vertoon van hun pas gratis deelnemen aan de excursie. Aanmelden via www.landschapoverijssel.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.