Volledig scherm
Permacultuur © Olst in Transitie

Excursie naar stadstuinderij in Zutphen

OLST - Olst in Transitie houdt zaterdag 25 juni een excursie naar de permacultuurtuin in Zutphen.


De 'stadstuinders' telen hier biologische groenten en kruiden. De geoogste producten worden direct afgezet en lokaal/regionaal verkocht aan particulieren en horeca. Daardoor zijn er geen kosten voor opslag, verwerking en verpakking en kan de prijs zo laag mogelijk gehouden worden.

Deelnemers verzamelen om 10.15 uur op het kerkplein van Olst om zoveel mogelijk carpoolend naar Zutphen te gaan waar om 11.00 de excursie begint. Aanmelden via olst.in.transitie@gmail.com. Graag het aantal personen vermelden en of u anderen in uw auto kunt meenemen of wilt meerijden. Meer informatie op www.stadslandbouwzutphen.org.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.