Volledig scherm

Explosion Festival op Voormars in Ommen

OMMEN - Voor de achtste keer vindt zaterdag 16 juli het Explosion Festival plaats op de Voormars in Ommen. Voor het eerst is het festival op zaterdag.

Het dancefestival trapt af met de jongste DJ ooit op dit evenement: De 10-jarige DJ MGee (Martijn Grootemarsink) opent het festival. Vervolgens nemen onder meer Baas Condance, Beatcrooks, en STUK TV plaats achter de draaitafel. Het drietal van die laatste groep is vooral onder jongeren bekend van hun vlog en geldt als de hoofdact van het festival. Op de website is het volledige programma te vinden.

Kaarten voor Explosion Festival zijn nog te koop via de website en bij de Primera winkels.

www.explosionfestival.nl/tickets

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.