Volledig scherm

Expositie Sallandse kunstenaars

SALLAND - Sallandse schilders of tekenaars die graag hun werk willen laten zien tijdens de Sallandse Schilderdagen van 18 tot en met 26 februari 2017 kunnen zich tot 1 december aanmelden.

Het thema van de expositie van dit jaar is ‘beweging’ en daar moeten de kunstwerken dan ook over gaan. De Sallandse Schilderdagen worden gehouden in museum De Laarman en buurtboerderij Het Oosterbroek in Luttenberg. Aanmelden via info@museumdelaarman.nl of de facebookpagina van de Sallandse Schilderdagen. Deelname is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.