Volledig scherm

Expositie winnaars ‘Landschap in mijn Hoofd’

OLST - In en rondom kasteel De Haere exposeren tot en met zondag 3 juli winnaars van het Masterclasstraject ‘Landschap in mijn Hoofd’ en diverse andere kunstenaars.

In de kelder van kasteel De Haere wandel je de wereld van Sørensen binnen. In een mix van sculpturen en projectie is een proces waarneembaar van settlement dat vredig begint maar gaandeweg verontrustende vormen aanneemt. Het startpunt van de route is bij het kasteel Culture Club de Haere, Haerweg 4. Openingstijden zijn dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.