Volledig scherm

Extra Activiteiten in de Buurtkamer in Hardenberg

HARDENBERG - Naast de standaard wekelijkse activiteiten organiseert de Buurtkamer in Hardenberg elke maand wisselende activiteiten.

Op donderdag 1 september is er een diamiddag met plaatjes van de vijvertuinen en de orchideeënhoeve, verzorgd door de heer Nieuwland. Deze begint om 14.00 uur en is gratis. Wel zijn de drankjes voor eigen rekening.

Een week later, op donderdag 8 september staan er vanaf 17.00 uur pannenkoeken klaar. Mee-eten kost 5 euro en opgeven kan bij de Buurtkamer aan Burg. Bramerstraat 92 in Hardenberg.

Bij de kantine van Juventa is donderdagmiddag 15 september een jeu de boules-middag met tevens een optreden van werelddansgroep Harvolda. Deze middag begint om 14.30 uur. Ook voor deze activiteit kunnen deelnemers zich opgeven.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.