Volledig scherm
Simon & Garfunkel Revival Band © HOFtheater

Extra concerten revival bands

RAALTE - Wegens grote belangstelling heeft het HOFtheater extra concerten geboekt van de Simon & Garfunkel Revival Band en ABBA Gold.

De Britse band ABBA Gold laat de glamourpop en de beroemde superhits van ABBA herleven en speelt vrijdag 31 maart 2017 een extra concert in Raalte. De revival band van het legendarische singer-songwriter duo Paul Simon en Art Garfunkel is naast het geplande concert op vrijdag 30 september ook te horen en zien op donderdag 29 september. De kaartverkoop voor de extra concerten gaat woensdag 29 juni om 10.00 uur van start.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.