Volledig scherm

Extra voorstelling 'Wie was Hermen' in Stadhuis Zwolle

ZWOLLE - Na het succes van de eerste zes voorstelling en de vraag om meer komt er vrijdag 7 oktober een extra voorstelling van 'Wie was Hermen?'.

Deze voorstelling gaat over een jongeman die ruim zes eeuwen in Zwolle begraven lag. Bezoekers kruipen in de huid van de archeoloog en worden meegevoerd naar de Middeleeuwen om deze oude Zwolse 'cold case' op te lossen in de muzikale theatervoorstelling. De voorstelling is in de kelder van het Stadhuis aan het Grote Kerkplein en start om 20.15 uur. Reserveren kan via www.wiewashermen.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.