Volledig scherm

Families in Blokzijl en Giethoorn bieden plek aan tafel voor Schuif-aan

BLOKZIJL/GIETHOORN - Een gezin in Blokzijl, een familie in Giethoorn-Noord en een echtpaar in Giethoorn-Zuid bieden vanaf heden plek aan de keukentafel voor de maandelijkse maaltijd 'Schuif-aan'.

'Schuif-aan' is een Meppeler project en bedoeld voor mensen die aanspraak willen hebben tijdens het eten. Alleenstaanden, stellen, jongeren of mensen met een beperkt netwerk: iedereen is welkom. Meer informatie over Schuif-aan in Blokzijl en Giethoorn-Noord is te krijgen via schuifaanmeppel@gmail.com. Geïnteresseerden voor een plek aan tafel bij het echtpaar in Giethoorn-Zuid kunnen mailen naar schuifaangiethoorn@gmail.com. Meer informatie staat op www.schuif-aan.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.