Volledig scherm

Familievoorstelling Sneeuwwitje in De Spiegel Zwolle

ZWOLLE - Ruim vijftig talenten van Frion en De Twijn spelen zaterdag de familievoorstelling 'Sneeuwwitje en de 7' in theater De Spiegel in Zwolle.

Op verschillende locaties van Frion en De Twijn wordt gerepeteerd, gewerkt aan het decor, genaaid aan de kostuums en liedjes ingestudeerd. De voorstelling start om 19.30 uur. Kaarten kosten 2,50 euro en zijn te koop bij Decadoe in Steenwijk en bij De Lunchwinkel, Het Zwolse Balletjeshuis en Winkelcafé Engel in Zwolle of te reserveren via www.frionzorg.nl/strskaart.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.