Volledig scherm

FC van het Padje winnaar Combitoernooi

NIEUWLEUSEN - FC van het Padje won zaterdag het traditionele Combitoernooi op Sportpark Hulsterlanden van USV in Nieuwleusen. 35 teams deden mee aan de 32e editie.

Een deel van de opbrengst wordt door de deelnemende teams, sponsor ’t Witte Peerd en USV geschonken aan goede doelen binnen de gemeenschap. Dit jaar mochten zowel Erik Busscher, ambassadeur van het Jeugdsportfonds, als Bert Sepers van de Speelgoed Bank Nieuwleusen een cheque van 500 euro van USV-voorzitter Peter Meijerink in ontvangst nemen.
Mede dankzij het fraaie weer bleef het nog lang gezellig op het terras van het sportpark van USV.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.